Sanziana Negru: Ce-a mai incercat parul meu lately…

Sanziana Negru: Ce-a mai incercat parul meu lately…

Fara nicio exagerare, ma tin sa fac postarea asta de vreo 2 luni :)) si am amanat-o pana cand am zis “enough is enough, woman!”.

Anul trecut (prin decembrie) am primit niste produse de par de la Kava Kava. Auzisem despre produse de la cateva dintre voi si fiind mereu laudate, mi-am spus sa nu uit sa le incerc sa vad despre ce e vorba. Insa cum imediat dupa sarbatorile de iarna, am plecat in America, produsele au ramas netestate. Dupa ce m-am intors, prin februarie am dat din nou de cutia cu produse si le-am luat spre testare. Bucurie maxima! Nu-mi venea sa cred ca le ignorasem atata timp. In primul rand pentru ca produsele erau destinate parului uscat, iar eu venisem cu o uscaciune de podoaba capilara din State si picau la fix.

IMG 7834 1080x720 1

Samponul este destinat in mod special parului deteriorat si uscat, este imbogatit cu keratina si extracte organice de ginkgo biloba, rozmarin si kava kava. In sezonul rece mi se electriza parul destul de mult, iar samponul ma ajuta la treaba asta pentru ca venea ca un sigiliu pentru firul de par si mi-l lasa mereu foarte matasos si lucios. E adevarat ca si masca cu vitamina E pe care o foloseam ajuta mult in sensul asta si desi o folosesc din februarie, sunt abia la jumatatea recipientului. Masca ajuta in mod special pentru parul “neascultator” si greu de aranjat. O las timp de 4-5 minute, dupa ce folosesc samponul, dupa care clatesc bine.

Ca sa fie meniul complet, dupa ce ma usuc pe cap, uneori folosesc si uleiul de la Kava Kava, din aceeasi gama, care protejeaza si mai bine parul de factorii externi nocivi parului. Iar acum ca a venit vara si parul este si mai predispus uscarii, datorita soarelui, apa sarata etc, am un motiv in plus sa folosesc mai des uleiul.

So, numai cuvinte bune am pentru aceste produse si repet, imi pare rau ca nu le-am descoperit mai devreme.

Le cunoasteti?

Pe curand.

Share this post

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


error: Conținutul este protejat !!