Vedetele din showbiz-ul românesc preferă produsele Kashmir Hair System

Vedetele din showbiz-ul românesc preferă produsele Kashmir Hair System

O serie de persoane publice ale căror coafuri sunt ireproșabile și mereu admirate au apelat la Kashmir Hair
System. Printre ele le putem menționa pe Diana Munteanu, Ozana Barabancea, Adela Diaconu, Gina Pistol, Alina Laufer, Monica Roșu, Adina Buzatu, bloggerița Carmen Grebenișan, Catrinel Sandu, Diana Dumitrescu, Nadir, Adriana Bahmuțeanu, Julia Jianu sau Bianca Ioniță.

Fiind mereu în lumina reflectoarelor, acestea sunt nevoite să își schimbe frecvent coafurile cu ajutorul plăcii sau ondulatorului, să îl vopsească frecvent sau să folosească fixativ. Toate aceste acțiuni frecvente subminează rezistența și integritatea structurii părului. Motiv pentru care vedetele au grija de părul lor, atunci când sunt acasă, cu produsele profesionale, Kashmir Hair Sytem

1

https://beautyfree.ro/
https://web.facebook.com/Kashmir.Hair.Botox.System/

Kashmir Sampon pentru Par Blond

kashmir pentru par blondSamponul pentru tratamentul profund al fibrei de par, confera culorii blond o stare perfecta, elimina reflexele de galben si accentueaza tonul de blond rece. Samponul contine pigmenti activi, ce actioneaza adanc in fibra de par. Vitamina E si filtrul UV lupta impotriva procesului de oxidare. Uleiul de argan monitorizeaza uniformitatea celulelor din fibrele de par. Mod de utilizare: Aplicati in palma o cantitate generoasa de sampon si masati bine la radacina apoi intindeti si pe lungimea parului. Lasati sa actioneze in functie de intensitatea dorita. Apoi clatiti bine. Puteti repeta daca e necesar.

 

Kashmir Masca pentru Par Blond

Mmasca kashmir pentru parul blondasca pentru tratamentul profund al fibrei capilare, conferind culorii o stare perfecta, elimina reflexele de galben si accentueaza tonul de blond rece. Produsul contine pigmenti activi si lupta impotriva procesului de oxidare. Uleiul de argan asigura uniformitatea celulelor din fibrele de par. Contine Vitamina E si ofera filtru UV.
Mod de utilizare: Alplicati pe parul clatit si sters cu prosopul, masati bine pe lungimea parului si pe varfuri, lasati timp de 5-10 minute sa actioneze, in functie de intensitatea dorita si apoi clatiti bine.

 

Kashmir Sampon pentru parul subtire si deteriorat

sampon keratina cu par subtireSamponul tratament-profund pentru parul rebel, cret, subtire si deteriorat. Ofera protectie completa, hidratare intensa a parului si protectie impotriva caldurii si a factorilor externi. Lasa parul hidratat si stralucitor cu o textura si stralucire extraordinara. Un amestec de acizi naturali de keratina plus extractele active extrem de concentrate din copacul baobab ofera o nutritie intensa mai mult decât oricând. Doza optima de proteine grase si glucoza reconstruieste fibra de par de la radacina pana la varfuri, protejeaza parul de uscaciune, reinnoieste si
prelungeste durata de viata a firului de par.
Mod de utilizare: Puneti in palma o cantitate generoasa de sampon, masati bine la radacina apoi si pe lungimea parului, apoi clatiti bine. Puteti repeta daca simtiti ca este necesar.

 

Kashmir Masca cu Keratina pentru parul subtire si deteriorat

masca pentru par uscat si deterioratKashmir masca-tratament profund pentru parul rebel, cret, subtire si deteriorat. Ofera protectie completa impotriva caldurii si a factorilor externi, asigura hidratare maxima. Lasa parul hidratat si stralucitor si stralucire extraordinara. Un amestec de acizi naturali de keratina plus extractele active extrem de concentrate din copacul baobab ofera o nutritie intensa mai mult decât oricând. Doza optima de proteine grase si glucoza reconstruieste fibra de par de la radacina pana la varfuri, protejeaza parul de uscaciune, reinnoieste si prelungeste
durata de viata a firului de par.
Mod de folosire: Puneti in palma o cantitate generoasa de masca, masati bine parul pe lungimea lui si lasati sa actioneze 2-5 minute apoi clatiti bine.

 

Kashmir Sampon pentru Protectia culorii – Par Negru

sampon pentru par negru kashmir hair systemSamponul pentru tratamentul profund al fibrei de par, confera culorii o stare perfecta, ce ofera intensificarea culorii si o stralucire intensa. Samponul contine pigmenti activi, care actioneaza adanc in fibra de par. Vitamina E si filtrul UV lupta impotriva procesului de oxidare si imbatranire. Uleiul de argan asigura uniformitatea celulelor din fibrele de par. Mod de utilizare: Aplicati in palma o cantitate generoasa de sampon si masati bine la radacina apoi intindeti si pe pe lungimea parului. Apoi clatiti bine. Puteti repeta daca e necesar.

 

Kashmir Masca pentru Protectia Culorii – Par Negru

masca par negruMasca pentru tratamentul profund al fibrei capilare, conferă culorii o stare perfecta, combinata cu stralucire intensa. Un pigment activ pur ce capteaza pigmentii adânc in fibra de par. Vitamina E si filtrul UV lupta impotriva procesului de oxidare. Uleiul de argan monitorizeaza uniformitatea celulelor din fibrele de par
Mod de utilizare: Alplicati pe parul clatit si sters cu prosopul, masati pe lungimea parului si pe varfuri, lasati timp de 5-10 minute sa actioneze si apoi clatiti bine.

 

Kashmir Ser pentru protectia culorii

ser kashmirSerul pentru protectia culorii confera parului o stare perfecta, combinata cu stralucire intensa. Capteaza pigmentii adanc in fibra de par. Vitamina E si filtrul UV lupta impotriva procesului de oxidare. Uleiul de argan asigura uniformitatea celulelor din fibrele de par.
Mod de utilizare: Picurati câteva picaturi in palma, omogenizati bine pe toata lungimea firului de par sau doar pe varfuri, dupa nevoie. Poate fi folosit pe parul umed sau uscat, nu este nevoie sa clatiti.

 

Kashmir Sampon pentru Par uscat si deteriorat

sampon pentru par uscat kashmirSamponul pentru tratamentul profund al parului uscat si deteriorat, confera podoabei capilare sanatate, stralucire intensa, protectie impotriva caldurii si factorilor externi. Lasa parul hidratat si stralucitor. Amestecul de acizi naturali din keratina plus extractele active extrem de concentrate din copacul baobab ofera o nutritie intensa mai mult decât oricând. Doza optima de proteine grase si glucoza reconstruieste fibra de par de la radacina pana la varfuri. Protejeaza parul de uscaciune, reinnoieste si prelungeste durata de viata a firului de par.
Mod de folosire: Puneti in palma o cantitate generoasa de sampon, masati bine la radacina apoi si pe lungimea parului, apoi clatiti bine. Puteti repeta daca este necesar.

 

Kashmir Masca cu Keratina pentru Parul uscat si deteriorat

masca pentru par uscat si deterioratKashmir Masca tratament-profund pentru parul uscat si deteriorat ofera protectie completa impotriva caldurii si a factorilor externi. Lasa parul hidratat si stralucitor cu textura completa si stralucire extraordinara. Un amestec de acizi naturali de keratina plus extractele active extrem de concentrate din copacul baobab ofera o nutritie intensa mai mult decât oricând. Doza optima de proteine grase si glucoza reconstruieste fibra de par de la radacina pana la varfuri, protejeaza parul de uscaciune, reinnoieste si prelungeste durata de viata a firului de par.
Mod de folosire: Puneti in palma o cantitate generoasa de masca, masati bine parul pe lungimea lui si lasati sa actioneze 2-5 minute apoi clatiti bine.

 

Kashmir Sampon impotriva caderii parului

sampon kashmir antihairlossSamponul impotriva caderii parului revigoreaza celulele obosite de la radacina firului de par si stimuleaza cresterea sanatoasa. Samponul contine KERAVI, substanta ce imita cheratina naturala a părului si construiește durabilitatea fibrei de par .Mod de folosire: Puneti in palma o cantitate generoasa de sampon, masati bine la radacina apoi si pe lungimea parului, apoi clatiti bine. Puteti repeta daca este necesar.

 

Kashmir Fiole Tratament Activ impotriva caderii parului

Tratamentul activ impotriva caderii parului revigoreaza celulele obosite de la radacina firului de par si ajuta pentru o crestere sanatoasa. Rezultatul este un par puternic si stralucitor. Cu un continut de celule din plante – celule ce au fost extrase din copacul baobab, renumit pentru trasatura sa de conservare si reinnoire.
Mod de utilizare: Aplicati o parte de lichid din fiola la radacina parului. Masati scalpul usor prin miscari circulare pana la absorbtia completa. Pentru un grad avanat de cadere a parului, fiolele pot fi folosite zilnic.

Share this post

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


error: Conținutul este protejat !!