Kashmir Hair System – soluția profesională completă pentru un păr sănătos

Kashmir Hair System – soluția profesională completă pentru un păr sănătos

Un păr sănatos, stălucitor și plin de vitalitate este o dorință permanentă pentru multe dintre noi. Din păcate vopsitul des, folosirea produselor de styling, poluarea, stresul și alegerea unor soluții de îngrijire neadecvate pot cauza multe probleme podoabei noastre capilare. Datorită factorilor negativi, dacă nu intervenim din timp și nu luăm măsurile necesare, părul începe să cadă, să se deterioreze, să fie mat și din ce în ce mai greu de aranjat. Pentru ca lucrurile să nu se agraveze este bine să fim mereu atente și să prevemim efectele tuturor situațiilor care ne pot dăuna.

Pentru a vă ajuta să aveți grijă de sănătatea părului vostru, BeautyFree vine cu o soluție care să vă ajute să va bucurați de un par așa cum vi-l doriți, să vă bucurați de Kashmir Hair.

Kashmir Hair System – soluția profesională completă pentru un păr sănătos

Iată câteva sugestii pentru de a avea parte de un părul cât mai sănătos:

 • Pentru a nu utilza produse nepotrivite este bine să analizați cu atenție sau să cereți sfatul unui specialist pentru a ști care este  tipul vostru de păr și care sunt problemele lui actuale. După ce cunoașteți exact aceste aspecte, abia de acum încolo puteți apela la metode de întreținere eficientă. În funcție de aceste informații puteți încerca și achiziționa produse speciale pentru situațiile observate. Păr gras, prea subțire sau uscat, cu vârfuri despicate, cu tendință de cădere sau cu mătreață, păr vopsit sau prea des coafat, pentru a-l face să sufere cât mai puțin, căutați prodse de îngrijire a părului care să trateze aceste neajunsuri.

 

 • Un alt detaliu important în alegerea celor mai potrivite soluții pentru îngrijirea parului este cel legat de ce aspect vreți de la părul vostru. Dacă aveți parul ondulat și vreți mai mută vigoare pentru buclele voastre, trebuie ales un tip de produs. Dacă aveți un astfel de păr și vreți să-l îndreptați, atunci, cu siguranță, altul va fi tratamentul ales. Vreți un par drept sau unul ușor de coafat și aranjat, vă place volumul sau vreți să scăpați de el? Aveți parul vopsit și doriți să-i mențineți cât mai mult culoarea sau vreți să scapăți mai repede de ea?  Aveți un păr tern și lipsit de strălucire și vreți un șampon care să dea luciu, dar care să nu îngrașe?Acestea sunt doar cîteva întrebări la care trebuie să răspundă produsele de îngrijire a părului pe care trebuie să le alegeți în funcție de fiecare situație în parte.

 

 • Nu ezitați să cereți sfaturile și recomandările unor specialiști. Ei sunt cei mai  în măsură să observe o problemă și să vă ofere soluții noi, cât mai adecvate. Mersul la coafor sau la un hair silist pentru a evalua și obține informații despre cum puteți să aveți un păr căt mai sănătos reprezintă o obligație la fel de importantă ca și cea a mersului la un medic specialist pentru un consult. Uneori puteți afla cu surprindere că problemele cu care se confruntă părul vostru  pot semnala anumite carențe de vitamine și minerale din organism sau chiar afecțiuni de sănătate.

 

 • Recomandările venite de la prieteni sau cunoștințe care au avut probleme similare celor cu care vă confruntați și voi pot fi extrem de importante. Esențial este să cautați în permanență soluții și tratamente și să ascultați cu simț critic tot ceea ce auziți.

 

 • Fiți mereu deschiși/se la căutarea și testarea unor produse noi și inovative pentru intreținerea și tratarea părului. Dacă reușiți să găsiți mereu un tip de șampon, un balsam, o mască, un tratament, un ulei care este potrivit pentru voi sau are rezultate din ce în ce mai bune înseamnă că sunteți pe calea cea bună și aveți șansa să dobândiți un păr sănătos, strălucitor, un  păr așa cum îți dorește Kashmir Hair System.

 

Care sunt avantajele produselor Kashmir Hair System?

Produsele disponibile în aceată gamă sunt:

 • șampon pentru protecția culorii părului negru  și blond
 • mască pentru protecția culorii părului negru și blond
 • ser pentru protecția culorii
 • șampon pentru părul subțire și deteriorat
 • mască cu keratină pentru părul subțire și deteriorat
 • șampon pentru parul uscat și deteriorat
 • mască pentru parul uscat și deteriorat
 • șampon împotriva căderii părului
 • fiole tratament activ împotriva căderii părului.

 

Prousele Kashmir Hair System, pe bază de keratină și elemete organice ajută la tratarea și înteținerea unei podoabe capilare cât mai sănătoase și cu un aspect strălucitor, plăcut la atingere, elastic și ferm. Pigmenții activi, care acționează adânc în fibra de păr, vitamina E și filtrul UV asigură menținerea culorii. Uleiul de argan garantează uniformitatea din fibra de păr. Proteinele grase și glucoza reconstruiesc fibra de păr de la radacină până la varfuri, protejează parul de uscăciune, reînnoiesc și prelungesc durata de viață a firului de păr. Amestecul de acizi naturali de keratină plus extractele active extrem de concentrate din copacul baobab oferă o nutriție intensă. KERAVI, substanța ce imită kratina naturală a părului reconstruiește rezistența fibrei firului de păr.

 

Pentru a vă bucura și voi de toate aceste avantaje ale produselor Kashmir Hair, accesați site-ul beautyfree.ro al baranduli Luiza Essence Line, importator și distribuitor de produse profesionale premium de îngrijire a părului.

Share this post

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


error: Conținutul este protejat !!