De ce să optați pentru produse profesionale de îngrijirea părului?

De ce să optați pentru produse profesionale de îngrijirea părului?

Oricât de bine ar arăta părul nostru, există memente în care datorită vopsirii repetate, coafării sau folosirii excesive a unor produse de styling, acesta are de suferit. În astfel de situații soluțiile pentru a-l readuce la forma inițială sunt fie aceea de a-l tunde cât mai scurt și a-l lasa să se regenereze, fie aceea de a folosi produse profesionale pentru ingrijirea parului.

Deoarece întotdeauna părul mai lung este mai feminin și oferă mai multe posibilități de a-l aranja, este de preferat să adoptăm varianta a două. Ar fi și păcat să nu recurgem la această alternativă în condițiile în care la ora actuală tehnologia a avansat atât de mult încât pe piață sunt disponibile game de produse din ce în ce mai performante și mai specializate.

blank

Unul dintre cele mai interesante locuri din care puteți cumpăra produse excepționale este magazinul online Beautyfree.ro. Acesta este brandul online al Luiza Essence Line, importator și distribuitor de produse profesionale premium de îngrijire a părului. Compania este prezentă pe piața din România de peste 5 ani și este distibuitor pentru gamele de produsele: Kashmir Hair System, Kava Kava, Ego Professional Max Repair, Hair Max, Cureplex, My Hair Ltd, Or Professional, Desert Healer sau cele din gama Luiza Essence.

Toate produsele comercializate sunt de cea mai bună calitate, având în compoziția lor o serie de ingrediente speciale, cum ar fi: keratină, elemente organice, ulei de argan, proteine, glucoză, pigmenți naturali, esență de kava kava, extracte organice de ginkgo biloba, rozmarin etc. . Grație tehnologie avansate folosite și îmbunătățirii constante a formulelor, acestea sunt pe departe unele dintre cele mai bune produse profesionale pentru îngrijirea părului.

De ce sunt produsele profesionale cea mai bună soluție pentru tratarea și îngrijirea părului?

După cum le spune și numele ele sunt produse speciale, cu care se pot obține cele mai bune rezultate. Printre cele mai importante avantaje pe care le pot aduce menționăm:

  • sunt cele mai eficiente variante de produse pentru tratarea unor probleme dintre cele mai speciale, precum căderea părului, păr rebel și greu de aranjat, par degradat sau cu tendință de îngrășare, păr deteriorat, păr cu mătreață, cu vârfurile despicate, par fragil și casabil, păr foarte subțire, păr lipsit de strălucire sau vitalitate etc;
  • în alcătuirea lor intră ingrediente speciale, în multe dintre cazuri unice, obținute în laboratoare, după numeroși ani de cercetare și îmbunătățiri constante, respectiv acizi naturali de keratină, extracte active concentrate din copacul baobab, keravi, ulei de argan, particule de aur, elemente organice, proteină, glucoză, extracte organice de kava kava, ginkgo biloba, rozmarin etc.;
  • sunt disponibile în cantități mai mari, ce fac investiția mai rentabilă;
  • sunt cele mai folosite produse din saloanele de coafură profesioniste, dar pot fi utilizate cu aceeași eficiență și acasă;
  • toate produsele sunt disponibile în game complete, ceea ce contribuie la obținerea unor rezultate mult mai eficiente.

Acestea sunt poate cele mai importante avantaje pe care produsele profesionale pentru îngrijirea părului le aduc celor care aleg să le folosească. Însă cel mai important aspect de care trebuie să țină seama orice persoană care vrea să le folosească este acela de a le alege pe cele mai potrivite tipului de păr și problemelor cu care acesta se confruntă. Altminteri toată tehnologia poate părea ineficientă și rezultatele pozitive așteptate vor înceta să apară.

De ce să alegeți produsele profesionale de îngrijirea părului din magazinul online Beautyfree.ro?

Din acest magazin online puteți achiziționa doar produse profesionale pentru păr, premium, pe care compania Luiza Essence Line le importă și le distribuie pe piața din România. Aici puteți găsi toate tipurile de produse de care aveți nevoie pentru o îngrijire completă a părului, respectiv șampoane, balsamuri, măști, tratamente, seruri, uleiuri, creme, toate special create pentru a rezolva neajunsurile specifice și pentru a obține rezultate spectaculoase.

Produsele disponibile tratează o paletă foarte largă de probleme cu care se confruntă părul, pe care produsele de pe rafturile supermarcheturilor nu le pot trata. Uscăciune, degradare, cădere, scalp iritat sau cu mătreață, aranjare păr creț, toate aceste neajunsuri pot fi soluționate prin produsele disponibile aici  și prin calitățile lor extraordinare.

Tot de aici puteți cumpăra și produse de styling, cu eficiență maximă, care aduc mult mai puține efecte secundare decât produsele similare obișnuite.

Chiar dacă prețurile sunt mai mari decât cele ale produselor standard, datorită rezultatelor ce pot fi obținute investiția merită tot efortul.

Pentru a vă bucura de cele mai bune efecte folosiți și aplicați întotdeauna produsele  în conformitate cu recomandările furnizate de producători și nu utilizați niciodată produsele după expirarea perioadei de garanție.

În vedera alegerii celor mai potrivite produse este foarte important să fiți atente la toate aspectele legate de caracteristicile părului și scalpului vostru, dar și la detaliile disponibile pentru produsul pe care doriți să-l cumpărați. Numai cunoscând exact toate aspectele problememelor cu care vă confruntați puteți alege cele mai recomandate produse.

Dacă nu sunteți sigure în privința produsului celui mai adecvat nu ezitați să cereți sfatul unui reprezentant comercial al magazinului!

Share this post

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


error: Conținutul este protejat !!