O nouă fiță a tratamentelor de păr a vrăjit vedetele

O nouă fiță a tratamentelor de păr a vrăjit vedetele

Ozana Barabancea, Nico, Diana Munteanu, Julia Jianu, Adina Buzatu, Roxana Nemeș, Crina Matei, Sorana Darclee și campioana olimpică la gimnastică Monica Roșu sunt doar câteva dintre vedetele autohtone care și-au lăsat podoaba capilară în grija hairstylist-ului Dani Voicu, deși acesta are doar 18 ani.

Se spală pe cap cu produse făcute din planta Kava Kava

 

Pe lângă talentul și puternica sa pasiune pentru frumusețea părului, Dani Voicu este și ambasador al unei game de produse profesionale pentru îngrijirea părului pe baza plantei Kava Kava, care crește în zona Oceanului Pacific, mai precis în țara insulară Vanuatu, unde este foarte apreciată. Kava Kava este folosită îndeosebi în industria farmaceutică și medicina tradițională locală, căci din rădăcina ei se prepară sedative foarte puternice.

kava kava planta

Planta Kava Kava este renumită pentru proprietățile sale sedative
foto: Click!

 

„Aceste produse și tratamente profesionale au rezultate excelente pentru podoaba capilară: îngroaşă şi fortifică firul de păr şi îmbunătăţesc circulaţia sângelui în zona scalpului”, explică Dani Voicu. Cu asta le-a convins și pe vedetele care i s-au așezat pe scaun la coafor. „Folosite de două ori pe săptămână, aceste produse luptă împotriva căderii, îmbătrânirii părului şi ajută la formarea unui păr sănătos, frumos, lucios des și bogat”, a adăugat Dani.

Share this post

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


error: Conținutul este protejat !!