Ajută-ți podoaba capilară să fie în formă cu produsele profesionale de lux #KashmirHairSystem, noua gamă!
Părul nostru trece mereu prin tot felul de experiențe, precum frig, căldură excesivă, purtatul căciulii sau procedeele de decolorare, vopsire, permanennt, etc.
Produsele pe bază de keratină și elemente organice din noua gama Kashmir Hair System vor ajuta podoaba capilară să se regenereze și să capete strălucirea pierdută.

Noua gama de produse profesionale Kashmir Hair System este disponibila la showroom Beauty Free din Bulevardul Pipera nr 17, Voluntari, 0720 757 757.

Kashmir Sampon pentru Protectia culorii – Par Negru
Samponul pentru tratamentul profund al fibrei de par, confera culorii o stare perfecta, ce ofera intensificarea culorii si o stralucire intensa.
Samponul contine pigmenti activi, care actioneaza adanc in fibra de par. Vitamina E si filtrul UV lupta impotriva procesului de oxidare si imbatranire. Uleiul de argan asigura uniformitatea celulelor din fibrele de par.
Mod de utilizare: Aplicati in palma o cantitate generoasa de sampon si masati bine la radacina apoi intindeti si pe pe lungimea parului. Apoi clatiti bine. Puteti repeta daca e necesar.

Kashmir Masca pentru Protectia Culorii – Par Negru
Masca pentru tratamentul profund al fibrei capilare, conferă culorii o stare perfecta, combinata cu stralucire intensa. Un pigment activ pur ce capteaza pigmentii adânc in fibra de par. Vitamina E si filtrul UV lupta impotriva procesului de oxidare. Uleiul de argan monitorizeaza uniformitatea celulelor din fibrele de par
Mod de utilizare: Alplicati pe parul clatit si sters cu prosopul, masati pe lungimea parului si pe varfuri, lasati timp de 5-10 minute sa actioneze si apoi clatiti bine.

Kashmir Ser pentru protectia culorii
Serul pentru protectia culorii confera parului o stare perfecta, combinata cu stralucire intensa. Capteaza pigmentii adanc in fibra de par. Vitamina E si filtrul UV lupta impotriva procesului de oxidare. Uleiul de argan asigura uniformitatea celulelor din fibrele de par.
Mod de utilizare: Picurati câteva picaturi in palma, omogenizati bine pe toata lungimea firului de par sau doar pe varfuri, dupa nevoie. Poate fi folosit pe parul umed sau uscat, nu este nevoie sa clatiti.

Kashmir Sampon pentru parul subtire si deteriorat
Samponul tratament-profund pentru parul rebel, cret, subtire si deteriorat. Ofera protectie completa, hidratare intensa a parului si protectie impotriva caldurii si a factorilor externi.
Lasa parul hidratat si stralucitor cu o textura si stralucire extraordinara. Un amestec de acizi naturali de keratina plus extractele active extrem de concentrate din copacul baobab ofera o
nutritie intensa mai mult decât oricând. Doza optima de proteine ​​grase si glucoza reconstruieste fibra de par de la radacina pana la varfuri, protejeaza parul de uscaciune, reinnoieste si prelungeste durata de viata a firului de par.
Mod de utilizare: Puneti in palma o cantitate generoasa de sampon, masati bine la radacina apoi si pe lungimea parului, apoi clatiti bine. Puteti repeta daca simtiti ca este necesar.

Kashmir Masca cu Keratina pentru parul subtire si deteriorat
Kashmir masca-tratament profund pentru parul rebel, cret, subtire si deteriorat.
Ofera protectie completa impotriva caldurii si a factorilor externi, asigura hidratare maxima. Lasa parul hidratat si stralucitor si stralucire extraordinara. Un amestec de acizi naturali de keratina plus extractele active extrem de concentrate din copacul baobab ofera o nutritie intensa mai mult decât oricând. Doza optima de proteine ​​grase si glucoza reconstruieste fibra de par de la radacina pana la varfuri, protejeaza parul de uscaciune, reinnoieste si prelungeste
durata de viata a firului de par.
Mod de folosire: Puneti in palma o cantitate generoasa de masca, masati bine parul pe lungimea lui si lasati sa actioneze 2-5 minute apoi clatiti bine.

Kashmir Sampon pentru Par Blond
Samponul pentru tratamentul profund al fibrei de par, confera culorii blond o stare perfecta, elimina reflexele de galben si accentueaza tonul de blond rece.
Samponul contine pigmenti activi, ce actioneaza adanc in fibra de par. Vitamina E si filtrul UV lupta impotriva procesului de oxidare. Uleiul de argan monitorizeaza uniformitatea celulelor din fibrele de par.
Mod de utilizare: Aplicati in palma o cantitate generoasa de sampon si masati bine la radacina apoi intindeti si pe lungimea parului. Lasati sa actioneze in functie de intensitatea dorita. Apoi clatiti bine. Puteti repeta daca e necesar.

Kashmir Masca pentru Par Blond
Masca pentru tratamentul profund al fibrei capilare, conferind culorii o stare perfecta, elimina reflexele de galben si accentueaza tonul de blond rece.
Produsul contine pigmenti activi si lupta impotriva procesului de oxidare. Uleiul de argan asigura uniformitatea celulelor din fibrele de par. Contine Vitamina E si ofera filtru UV.
Mod de utilizare: Alplicati pe parul clatit si sters cu prosopul, masati bine pe lungimea parului si pe varfuri, lasati timp de 5-10 minute sa actioneze, in functie
de intensitatea dorita si apoi clatiti bine.

Kashmir Sampon pentru Par uscat si deteriorat
Samponul pentru tratamentul profund al parului uscat si deteriorat, confera podoabei capilare sanatate, stralucire intensa, protectie impotriva caldurii si factorilor externi. Lasa parul hidratat si stralucitor
Amestecul de acizi naturali din keratina plus extractele active extrem de concentrate din copacul baobab ofera o nutritie intensa mai mult decât oricând. Doza optima de proteine ​​grase si
glucoza reconstruieste fibra de par de la radacina pana la varfuri. Protejeaza parul de uscaciune, reinnoieste si prelungeste durata de viata a firului de par.
Mod de folosire: Puneti in palma o cantitate generoasa de sampon, masati bine la radacina apoi si pe lungimea parului, apoi clatiti bine. Puteti repeta daca este necesar.

Kashmir Masca cu Keratina pentru Parul uscat si deteriorat
Kashmir Masca tratament-profund pentru parul uscat si deteriorat ofera protectie completa impotriva caldurii si a factorilor externi. Lasa parul hidratat si stralucitor cu textura completa si stralucire extraordinara. Un amestec de acizi naturali de keratina plus extractele active extrem de concentrate din copacul baobab ofera o nutritie intensa mai mult decât oricând.
Doza optima de proteine ​​grase si glucoza reconstruieste fibra de par de la radacina pana la varfuri, protejeaza parul de uscaciune, reinnoieste si prelungeste durata de viata a firului de par.
Mod de folosire: Puneti in palma o cantitate generoasa de masca, masati bine parul pe lungimea lui si lasati sa actioneze 2-5 minute apoi clatiti bine.

Kashmir Sampon impotriva caderii parului
Samponul impotriva caderii parului revigoreaza celulele obosite de la radacina firului de par si stimuleaza cresterea sanatoasa. Samponul contine KERAVI, substanta ce imita cheratina naturala a părului si construiește durabilitatea fibrei de par .
Mod de folosire: Puneti in palma o cantitate generoasa de sampon, masati bine la radacina apoi si pe lungimea parului, apoi clatiti bine. Puteti repeta daca este necesar.

Kashmir Fiole Tratament Activ impotriva caderii parului
Tratamentul activ impotriva caderii parului revigoreaza celulele obosite de la radacina firului de par si ajuta pentru o crestere sanatoasa. Rezultatul este un par puternic si stralucitor.
Cu un continut de celule din plante – celule ce au fost extrase din copacul baobab, renumit pentru trasatura sa de conservare si reinnoire.
Mod de utilizare: Aplicati o parte de lichid din fiola la radacina parului. Masati scalpul usor prin miscari circulare pana la absorbtia completa. Pentru
un grad avanat de cadere a parului, fiolele pot fi folosite zilnic.