LAPTELE DE CĂMILĂ, EXCELENT PENTRU SĂNĂTATEA ȘI ÎNGRIJIREA PIELII

Dermato cosmeticele din laptele de cămilă DESERT HEALER sunt rodul pasiunii unui doctorand în chimie, urmaș al două generații de producători de cosmetice profesionale.
Lansată în Israel, linia ”Desert Healer” a fost dezvoltată și fabricată în urma cercetării profunde a beneficiilor provenite din laptele de cămile. Acum, aceste produse de cea mai înaltă calitate sunt disponibile și în România prin intermediul companiei Beauty Free.

Toate cremele ”Desert Healer” conțin o concentrație extrem de mare de material activ, având în compoziție lapte de cămile în proporție de 30%.

În Egiptul antic, Cleopatra, cea mai frumoasă femeie, obișnuia să se îmbăieze în miere și lapte de cămile.

Laptele de cămile conține multe ingrediente importante benefice pentru piele:

Proteinele de lapte de tip camel – au o acțiune antiinflamatoare mare, rămân tot mai mult pe locul inflamat și astfel ajută sistemul imunitar să vindece problema

Acidul beta-hidroxilic (BHA) și Acidul Hidroxilic Alfa (AHA) împreună cu acidul lactic topesc ușor proteinele și elimină celulele moarte ale pielii, rezultând un un strat nou, tânăr și sănătos de piele (peeling natural). De asemenea, ajută la tratarea pigmentării și a petelor cutanate, precum și la scăderea liniilor fine de riduri. Acidul lactic este un agent natural de hidratare a pielii, care facilitează producerea de acid hialuronic în piele. Acidul hialuronic este vital pentru menținerea unei piele sănătoasă, ajutând-osă își păstreze umiditatea naturală.

Vitamina C – vitală pentru producerea colagenului în organism. Colagenul ajută la reînnoirea celulelor și a vaselor de sânge, asigurând rezistența și vitalitatea pielii. Vitamina C este considerată un antioxidant deosebit de eficient pentru că încetinește generarea de radicali liberi ce provoacă îmbătrânirea pielii, ridurile și deshidratarea.

Lactoza înmoaie pielea și păstrează umezeala necesară în interiorul acesteia

Magnesium încetinește procesul îmbătrânirii celulelor

Vitamina B repară pielea deteriorată

Amino acizii din laptele de cămilă sunt capabili să se infiltreze cu ușurință în piele, facilitând o vindecare internă extrem de eficientă

Ierburi, strict selectate pentru a produce beneficiile necesare pentru piele. Esență de musetel, ulei de măsline, jojoba, ceară de albine, ulei de migdale, ulei de susan, ulei de struguri, aloe vera, esență de rozmarin, esență de gălbănele și unt de shea.

Protecție solară (SPF 15, inteligent împărțit în UVA / UVB), în plus, uleiul de măsline servește drept protector natural de protecție.

Produse de Camel’s Milk sunt produse sub auspiciile Ministerului de Sănătate din Israel.

Lista de creme “Desert Healer”

Crema Clasică

Cremă cosmetică de înaltă calitate pentru corp și ten, pentru cea mai bună îngriire cu rezultate împotriva îmbătrânirii.

În plus, reprezintă și o formulă unică de tratament al unor afecțiuni precum psoriazis, dermatita atopică, saborea, arsuri și alte iritații. Această cremă în particular este eficientă în calmarea durerilor musculare și îndepărtează urmele lăsate de soare și vârstă.

Cremă blândă și activă pentru ten

Protejează tenul de urmele lăsate de timp și de factorii de mediu. Previne apariția ridurilor, hrănește și hidratează cu vitamine vitale. Laptele acidic curăță petele provocate de soare și vârstă.

Cremă de față masculină – pentru îngrijirea atentă a tenului după ce a fost bărbierit. Catifelează și asigură un ecran protector și asigură reînnorirea celulară.

Crema terapeutică anti-acnee – Tratează efectiv acneea cu accent pe reînnoirea și reîmprospătarea celulelor pielii și pe menținerea PH-ului natural al pielii.

Crema de copii – pentru îngrijirea și tratarea pielii – catifelează și reface pielea protejând-p prin crearea unui film natural

Crema de mâini – pentru tratarea pielii deteriorate de pe mâini, menținând-o și păstrându-i frumusețea, asigurând un aspect sănătos al mâinilor. Crema este excelentă, de asemenea, pentru unghii, tratarea și vindecarea unghiilor deteriorate.

Săpun activ cosmetic – conține lapte de cămilă combinat cu ierburi. Nu conține SLA și parabeni, ce sunt dăunători pielii.

* Cosmetice de înaltă calitate pentru corp și ten, pentru cea mai bună îngriire cu rezultate împotriva îmbătrânirii.

* Crema Clasică Terapeutică pentru Tratarea bolilor pielii – tratament dermatologic

*Crema Clasică Terapeutică pentru Ușurarea durerilor provocate de infecții și de sistemul nervos precum și cele musculare

*Crema Clasică Terapeutică sau Crema de Față – pentru tratarea iritațiilor pielii.

model: Oana Falamas
foto Cătălin Fătu