Prezentoarea Antenei 1, Diana Munteanu, se regăsește de ani de zile în topul vedetelor din România cu cel mai frumos păr. Diva are o podoabă capilară ce arată impecabil de fiecare dată, indiferent că este la cumpărături într-un supermarket sau la un eveniment monden. Fiind mereu în lumina reflectoarelor, Diana este nevoită să își schimbe frecvent coafurile cu ajutorul plăcii sau ondulatorului, să îl vopsească frecvent sau să folosească fixativ. Toate aceste acțiuni frecvente subminează rezistența și integritatea structurii părului. Motiv pentru care de ani de zile Diana Munteanu are grija de părul său, atunci când este acasă, cu produsele profesionale Luiza EssenceKashmir Hair Sytem și mai nou cu tehnologia inovatoare Cureplex, devenită faimosă întâi în Australia, iar apoi în restul lumii.

 

Cureplex este gandit pentru a fi adăugat la colorarea și la tratatmentele chimice și are rol de a preveni deteriorarea părului încă înainte de a avea loc.
Cureplex protejeză părul de acțiunea dăunătoarea a tratamentelor chimice și nu schimbă cu nimic acțiunea decolorantului, a pigmentului și nu împiedică substanțele din tratamentele chimice profesioniste să își facă efectul. Cureplex este asigurarea Dianei că parul este protejat atunci cand este supus la colorare, decolorare, highlighting, îndreptare, bucle permanent, balayage sau ombre.
Sistemul Cureplex încorporează un complex revoluționar din ingrediente active natural, combinate cu o tehnologie inovatoare care asigură penetrarea lor în profunzimea cortexului.

Pentru acasă, Diana folosește și produsele Max Repair.

Masca de par Max Repair imbogatita cu ulei de nuca de Brazilia ajuta la reconstructia pana a si celui mai degradat fir de par, il hraneste si il hidrateaza, prevenind pierderea elementelor naturale

ale parului compromise de interventiile chimice asupra lui.

Proprietatile hidratante si intens emoliente ale produsului ofera rezultate vizibile asupra firului de par inca de la prima utilizare. Intareste parul fragil, ii ofera stralucire, luminozitate si volum.

Caldura, factorii de mediu, vopsitul si alte interventii asupra parului lasa parul uscat, deshidratat si fara viata. Acest tratament intesiv de hidratare poate salva pana si cel mai deshidratat fir de par.

 

 

Samponul reparator Max Repair, imbogatit cu ulei de nuca braziliana, este perfect pentru un par uscat si degradat. Proteinele, mineralele si continutul de uleiuri repara firul de par, il protejeaza si ii ofera stralucire si finete.