Despre noi

MISIUNEA NOASTRA

BeautyFree înseamnă pasiune pentru frumusețe, rezultate dovedite și sănătate pentru păr. Credem că un păr frumos este în primul rând sănătos, strălucitor, puternic, flexibil și hidratat. Grație experienței managementului, anagajaților și a partenerilor reușim să ne mulțumim tot timpul clienții cu produse profesionale de îngrijire a părului de o calitate excepțională.

CONCEPT

BeautyFree este brandul online al Luiza Essence Line, importator și distribuitor de produse profesionale premium de îngrijire a părului, prezent pe piața din România de peste 5 ani. Sediul principal este situat în București, România și activăm în alte 3 filiale urbane, respectiv Brașov, Constanța și Iași.

Toate produsele noastre sunt avizate la nivelul Ministerelor Sănătății din țările exportatoare, întrunesc toate standardele Legislație Uniunii Europene și sunt notificate în conformitate cu regulamente în vigoare.

Echipa

Beauty Free reușește să își mulțumească clienții grație unei echipe solide formată din oameni pasionați de frumos. Existența afacerii se datorează unui mediu de lucru constructiv și a valorilor care stau la baza acestuia.

Pasiune

Odată cu introducerea brandurilor israeliene în România, frumusețea părului a fost redefinită, existând posibilitatea de recuperare reală a părului alături de rezistența, flexibilitatea și stralucirea de altă dată.

Dedicare

Când lucrezi în domeniul frumuseții, conceptul de muncă nu există. Există doar plăcerea de a realiza lucruri frumoase. Credem în această experiență și încercăm să o creăm și pentru cei din jur.

Rezultate

Calitatea înseamnă în primul rând rezultate dovedite. Verificăm cu atenție conformitatea dintre „declarațiile de etichetă” și rezultatele reale astfel încât standardele noastre de calitate să fie conforme cu politica internă de calitate.