Cum cumpar?

Comanda Online

Pasul 1. Date personale
In cazul in care nu sunteti inregistrat pe site. Pentru a putea face o comanda trebuie sa va inregistrati. Pentru a va inregistra apasati pe link-ul Cont nou din partea de sus. Completati emailul si parola si veti primi un email pentru activarea contului.
Completati datele personale in forrmularul care apare cand se apasa pe link-ul Adaugare date pers. FIZICA din meniul din dreapta al utilizatorului. Puteti sa completati si datele pentru persoana juridica daca bifati optiunea Profil firma
S.C. BEAUTY FREE S.R.L. certifica faptul ca va respecta drepturile conferite de Legea nr. 677/2001 privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, a Legii nr. 365/2002 privind comertul electronic, precum si a Ordonantei nr. 130/2000 privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta cu modificarile ulterioare.

Pasul 2 Alegeti produsele
Folosind meniul din stanga, navigati prin categoriile de produse sau lista producatorilor. Odata ce ati gasit un produs care se potriveste dorintelor dvs., apasati pe butonul pentru a-l adauga in cosul de cumparaturi.

Pasul 3. Cosul de cumparaturi
Veti fi directionat in pagina cosului de cumparaturi, unde aveti posibilitatea sa revedeti lista produselor, sa actualizati cantitatea produselor pe care intentionati sa le comandati sau sa renuntati la unul sau toate produsele selectate. Pentru a trimite comanda apasati pe butonul Finalizare comanda.

Pasul 4. Cumparator
Selectati persoana (sau firma) si adresa pe care doriti sa se emita factura.

Pasul 5. Date livrare
Selectati din lista de adrese disponibile adresa la care doriti sa va fie livrata comanda.

Pasul 6. Modalitate de plata
In aceasta pagina aveti posibilitatea de a alege o modalitate de livrare si plata.

Pasul 7. Verificare date comanda
Verificati inca o data datele comenzii si alegeti data la care doriti sa soseasca comanda.

Pasul 8. Trimitere comanda
Pentru a comanda produsele alese, apasati butonul Continuare.

Comanda Telefonica
Pentru a comanda produsele alese sunati-ne de luni pana vineri, intre orele 10.00 – 17.00 la numerele: 0720 757 757