Botoxul pentru păr a devenit lucru la fel de obișnuit în rândul doamnelor și domnișoarelor din România, precum tratamentul cu toxina botulinică pentru atenuarea ridurilor. Însă spre deosebire de injectările cosmetice, procedura cu botox pentru păr este non-invazivă și redă părului sănătate, strălucire, uniformizare și efectul de păr întins. Practic, părul se aranjează perfect, fără a mai fi nevoie să fie îndreptat cu placa sau folosit produse speciale pentru îndreptare, ce încarcă și agresează părul.
În 2018, întrebarea ce se naște când vedem o fată cu un păr superb este dacă are botox sau nu, la fel ca de fiecare dată când admirăm o actriță celebră ce arată uimitor la 50 de ani. Oare și-a pus acid hialuronic sau botox în pomeți și frunte de arată atât de bine?

Bineînțeles, și vedetele noastre sunt adepte ale acestei proceduri și apelează la specialiști pentru a primi tratamentul cu botox pentru păr.
Roxana Nemeș: ”Îmi place super mult cum s-a regenerat părul după tratamentul cu botox. Aveam nevoie de această procedură întrucât de-a lungul timpului, podoaba mea capilară a fost supusă multor proceduri destul de agresive precum vopsit, decolorat, întins cu placă, etc”.

Cristina Spătar: ”Este normal să avem grijă de părul nostru, așa cum ne îngrijim dinții, tenul sau corpul. Tratamentul cu botox este o invenție excelentă pe care orice femeie ar trebui să și-o facă măcar o dată pe an”,

Bloggerița Carmen Grebenișan: ”La 6 luni de la realizarea acestui tratament, efectul lui încă se menține în părul meu. Sunt fericită pentru că după ce am postat despre acest tratament, foarte multe fete și l-au făcut și apoi mi-au mulțumit”.

De-a lungul timpului și alte vedete au ales botoxul pentru părul lor: Ozana Barabancea, Alina Laufer, Bianca Ioniță, Julia Jianu, campionul la canoe Petre Conrad, Yssa, Adina Buzatu, Adriana Bahmuțeanu, Emma Zeicescu, Sarah JSun, Andreea Berecleanu, Catrinel Sandu sau Calina, fata Catincăi Roman.

video: https://www.youtube.com/watch?v=JH5eiBIoPvg&t=35s