Despre BeautyFree

Beauty Free este magazinul online al Luiza Essence Line, importator și distribuitor de produse profesionale premium de îngrijire a părului, prezent pe piața din România de peste 10 ani.

Cele mai cunoscute game sunt: Luiza Essence, Kashmir Hair System, Kava Kava, DiscovHair, Max Repair, Hair Max, My Hair Ltd, Cureplex si Osmo.

Beauty Free Logo Final

Toate produsele disponibile în acest magazin online folosesc tehnologii avansate și au în compoziția lor ingrediente dintre cele mai exotice și speciale : keravi, keramimic, substane ce imită keratina naturală, ulei de argan, extract de baobab, esență de kava kava, extracte organice de ginkgo biloba, elastin, particule de aur, elemente organice, proteine, glucoză, extracte organice de rozmarin și multe altele elemente mai rare.

În acest magazin online găsești o gamă diversificată de șampoane, balsamuri, măști, uleiuri, tratamente, seruri, terapii șoc etc. deosebit de eficiente pentru rezolvarea celor mai frecvente și mai speciale probleme cu care te confrunți în îngrijirea podoabei capilare.

Pentru a alege cele mai potrivite produse și pentru a te bucura de avantajele oferite, este foarte important să fii atentă la toate aspectele legate de caracteristicile părului și scalpului tău.

Numai cunoscând exact care este tipul parului tău și care sunt problemele frecvente, de care nu reușești să scapi, poți lua cele mai bune decizii.

Dacă ai păr gras, prea subțire sau uscat, cu vârfuri despicate, cu tendință de cădere sau cu mătreață, păr rebel și greu de aranjat, păr vopsit sau prea des coafat, în acest magazin specializat pentru produse îngrijirea părului poți găsi tot ce ai nevoie în soluționarea tuturor aspectelor care te deranjează.

Beneficii

  • Conțin o serie de ingrediente active și de elemente speciale care aduc mult mai multă eficiență în întreținerea părului sau în tratarea problemelor pentru care sunt destinate;
  • Produsele profesionale cu ingrediente active pătrund profund în cuticula părului și tratează problemele de structură;
  • Sunt disponibile în cantități mari, ce fac achiziția mult mai rentabilă;
  • Folosirea de produse din gamele complete cu șampon, balsam, mască, cremă, ser, ulei aduc benficiile doritemai repede și mai sigur;
  • Garantăm un preț corect la o calitate remarcabilă, pe care o puteți verifică în review-urile din online;
  • Rezultatele cele mai corecte sunt atunci când se optează pentru achiziția unui produs exact pe tipul de păr al cumpărătorului.

Consultanta

Beauty Free ofera serviciul prin care specialistii nostrii va recomanda solutii personalizate pentru folosirea corecta a produselor profesionale destinate ingrijirii parului si pielii.

Suna sau scrie pe Whatsapp la 0720 757 757.

INGRIJIREA PARULUI
INGRIJIREA PIELII
HTML/CSS
Other

Echipa Noastra

Back to Top
error: Conținutul este protejat !!
Shopping Cart
Close

Niciun produs în coș.